ROCKanje

07 Avg, 2008

Paul McCartney posvetio pesmu Heather Mills

Vesti — Autor rockanje @ 15:02
2008-08-07
15:02:21
Paul McCartney, bivši član grupe Beatles, napisao je nežnu ljubavnu pesmu koju je posvetio svojoj bivšoj ženi Heather Mills, te je konačno prekinuo tišinu koja je usledila nakon njihovog burnog razvoda

Brak sa bivšim engleskim modelom okončan je nakon duge brakorazvodne parnice, a u novoj baladi pod nazivom "My Soul" McCartney s puno topline govori o Mills.
Pesma je urađena u saradnji s kompozitorom i izvođačem Nitinom Sawhneyem, a naći će se na novom Sawhneyovom albumu "London Undersound", koji izlazi u oktobru.
- Paul je napisao pesmu o tome šta zaista oseća prema Heather, budući da niko nije čuo njegovu stranu priče, rekao je Sawhney za britanski Telegraph. - Pesma je veoma osećajna, uopšte ne liči na pesme koje McCartney inače radi.
U novoj baladi autor priznaje kako mu je Heather Mills pomogla da prebrodi crne dane nakon smrti supruge Linde 1998. godine. Takođe je izrazio žaljenje zbog načina na koji su paparaci "ometali" njihovu vezu, kao i zbog činjenice da nije bio u potpunosti svestan ranijeg života svoje bivše žene. Zaključio je kako je njihova veza mogla imati i drugačiji kraj, te kako su njihova srca sada dva različita sveta.
Heather Mills i Paul McCartney su se venčali 2002. godine, četiri godine nakon smrti njegove prve supruge. Tokom šestogodišnjeg braka postali su ponosni roditelji kćerke Beatrice.

Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me