ROCKanje

Katy Perry, nova zvezda na muzičkom nebu

Novi albumi — Autor rockanje @ 23:52
2008-08-16
00:04:05
Debi album nove EMI-eve zvezde, 23-godišnje Katy Perry, pretvorio se u najuspešniju priču nekog novog izvođača ove godine


Albuma "One Of The Boys" tek je objavljen u Americi, a mediji u svetu munjevitom brzinom upoznaju publiku s novom zvezdom, ponajviše zahvaljujući njenom zaraznom smash-hitu "I Kissed The Girl".
Kontroverzna pesma, u kojoj ova devojka iz Santa Barbare peva kako se poljubila sa drugom devojkom i kako joj se to jako svidelo, već sedam nedelja ne silazi sa vrha američke top liste singlova, a od ove sedmice je na broju jedan i u Velikoj Britaniji. Tako je Kate Perry  izjednačila dosadašnji rekord izvođača etikete "Capitol", koji su još od pre pet decenija postavili The Beatles sa "I Want To Hold our Hand".
Sve ovo dokaz je da EMI ima novu zvezdu, koja uspešno osvaja muzička tržišta celog sveta.
Nominacije za "Najbolji ženski video" i "Najboljeg novog izvođača" za MTV Video Music Awards 2008., samo potvrđuju njen streloviti uspon.
Katy Perry je sama napisala pesmu “I Kissed A Girl”, a na albumu "One Of The Boys" okupila je ekipu prestižnih saradnika, među kojima su Greg Wells (Mika, Natasha Bedingfield), Glen Ballard (No Doubt, Alanis Morrisette), Dave Stewart (Eurythmics), Max Martin (Leona Lewis, Robyn), Sam Hollander & Dave Katz (Gym Class Heroes, Boys Like Girls) i Butch Walker (Pink, The Donnas)
YouTube: Katy Perry - I Kissed a Girl

Zvezdani ratovi: Mika ima Adele

Vesti — Autor rockanje @ 23:41
2008-08-15
23:43:42
Njih dvoje "špartaju" gradom, pevač Mika ide samouvereno, dok se za njegovu koleginicu (i očigledno devojku) Adel čini da se postiela kamere

Uzmite u obzir da je 20. godišnja Adel dala intervju ovog vikenda, objavljujući da ima momka kojeg je imenovala samo kao Majkl.
Dvadesetčetvorogodišnji Mika, rođen je kao Majkl Holbruk Peniman, a pamtimo njegovu pesmu: "Velika curo, lepa si..."

Par je proteklog vikenda večerao u "Zumi" u "Knajtsbridžu", a veče nakon toga viđeni su u Sohou, s tim što Adela nije bila raspoložena za fotografisanje.

Horde obožavalaca dotle raspredaju detalje po fun sajtovima...