ROCKanje

Poznati remiksuju The Cure

Vesti — Autor rockanje @ 16:01

2008-08-14

15:59:45

Sastav The Cure je objavio novi singl koji se u prodaji nalazi od 13. avgusta. Radi se o poslednjem singlu u seriji koje bend objavljujem svakog 13. u mesecu pred objavljivanje novog albuma. Singl 'The Perfect Boy' sadrži još jednu pesmu kao B stranu, "Without You"

    Bend će u septemrbu objaviti novo EP izdanje koje će sadržati 4 singla koje su do sada objavili. Do sada su objavili singlove 'The Only One', ‘Freakshow’, ‘Sleep when I’m dead’ i ‘The Perfect Boy’. Remikse, koji će se naći na EP izdanju ‘'Hypnagogic States'', uradil su Gerard Way (My Chemical Romance), Pete Wentz & Patrick Stump (Fall Out Boy), Jade Puget (AFI), 30 Seconds To Mars i 65 Days Of Static. Novi album, koji je bend trebalo da objavi 13. septembra, biće objavljen 13. oktorba.


Bivši frontmen The Darknessa ima novi bend

Vesti — Autor rockanje @ 15:56

2008-08-14

15:54:44

Justin David Hawkins, frontmen pre dve godine "raspadnutih" glam rockera The Darkness, vratio se na scenu

Naime, kako javlja nme.com, Justin je sa svojim novim bendom Hot Leg nastupio u sredu u Londonu, što je bio njegov prvi koncert nakon dve godine. Hot Leg je svirao pesme The Darknessa, Huey Lewis And The Newsa i Jennifer Rush, a koncert je okončan jednim od najvećih hitova The Darknessa - "I Believe In A Thing Called Love".