ROCKanje

Snow Patrol objavljuju novi album 27. oktobra

Vesti — Autor rockanje @ 15:03
2008-08-23
15:01:39
Sastav Snow Patrol objaviće novi album "A Hundred Million Suns" 27. oktobra. Bend je potvrdio da će album najaviti singl "Take Back The City", koji će se u prodaji pojaviti 13. oktobra


   "A Hundred Million Suns" je peti studijski album benda koji su članovi Snow Patrol snimili u Berlinu i Irskoj ovog leta, a producent izdanja je Džeknajf Li.
   Povodom novog albuma lider benda, Geri Lajtbadi je rekao:
   - Veoma sam ponosan na ovo izdanje. Svi smo dali svoj maksimum. Garet (Džeknajf Li) nastavio je svoj napredak, od genijalca do najboljeg producenta na svetu. Posmatrajući muziku, tekstove, atmosferu ovo je najbolji album koji smo do sada napravili.
   Poslednji album, "Eyes Open", bend je objavio 2006. godine, što je ujedno i najprodavanije britansko izdanje u Velikoj Britaniji u 2006. godini.

Coldplay spremaju novi album?

Vesti — Autor rockanje @ 14:59
2008-08-23
14:57:15
Londonski kvartet Coldlpay planira da sledeće godine objavi novi album. Prema pisanju Billboarda na izdanju će se naći pesme koje nisu ušle na ovogodišnji mega prodavani "Viva La Vida or Death and All His Friends"


   Lider benda Chris Martin potvrdio je da je bend snimio duet sa Kylie Minogue i najavio da će se ta pesma naći na albumu koji će izaći 2009. godine.
   Po globalnoj muzičkoj čaršijii kolaju glasine da bend želi da što pre ispuni obaveze iz ugovora sa EMI-jem prema kojima su se obavezali na šest albuma, te da će nakon novog izdanja uslediti album sa najvećim hitovima.
   EMI je izdao saopštenje u kom se negiraju ove tvrdnje, a odnos sa bendom je opisan kao "dugoročan i pozitivan".