ROCKanje

The Coral objavljuju kolekciju singlova

Vesti — Autor rockanje @ 16:43
2008-08-02
16:43:27
U šest godina karijere, četiri studijska albuma i jednu kolekciju b-strana i rariteta, britanska folk-rock grupa The Coral vratila je zvuk gitara u modu

Bend iz Liverpoola proslavlja dvanaest godina postojanja tokom kojih su objavili niz hitova poput "Dreaming of You", "Don't Think You're the First" ili "In the Morning". Njihov rad osigurao im je veliki broj obožavalaca, od Noela Gallaghera do Alexa Turnera.
Prema rečima samog benda, 12 pesama na "The Singles Collection" predstavlja utehu onima koji nemaju sve albume, ali i izvrstan presek modernog pop rukopisa.
Poslednji album "Roots & Echoes" objavili su u avgustu prošle godine, a sredinom septembra izlazi "The Singles Collection".
Kompilaciju najavljuje nova pesma "Being Somebody Else".

Keane najavili novi album

Vesti — Autor rockanje @ 16:37
2008-08-02
16:38:51
Članovi grupe Keane su putem svoje službene stranice najavili novi studijski album, naziva "Perfect Symmetry", čije objavljivanje se očekuje 13. oktobra

Britanska trojka treći album snimala je na različitim lokacijama, od Pariza, Berlina, Londona pa do Los Angelesa, a u radu na novom materijalu pomogli su im Jon Brion i Stuart Price, a deo inspiracije pronašli su i u Marlene Dietrich.
Popis pesama naslednika "Under The Iron Sea" iz 2006. još uvek nije objavljen.

Jay Z: Neka bolji pobedi!

Vesti — Autor rockanje @ 14:51
2008-08-02
14:54:22
Novi album hiphop mogula koji je otkrio Rijanu i koji je imao tu čast da oženi prelepu Bijonse, produciraće Timbalend i/ili Kanje Vest!

- Kad obojca "kažu šta imaju", odlučiću, rekao je Jay Z. - Ako Timbaland napravi deset sjajnih pesama onda će on producirati album, ako Kanije napravi deset pesama, onda uzimam njega... Jednostavno je.
Iako je prema prvim vestima novi album trebao u potpunosti da producira čovek koji je sarađivao sa imenima poput Džastina Timberlejka i Madone, Jay Z je nedavno odlučio da u "u jednačinu" ubaci i svog nekadašnjeg štićenika Kanije Vesta.
"Fantastična trojka" zaslužna je za neke od najvećih muzičkih hitova ovog veka, tako da će nastavak priče iz 2007. godine "American gangster", sigurno biti pravi pogodak.