ROCKanje

07 Avg, 2008

Maroon 5 ne žele da budu "ostareli rockeri"

Vesti — Autor rockanje @ 17:40
2008-08-07
17:44:23
Frontmen američke pop rock grupe Maroon 5 Adam Levine je u jednom nedavnom intervjuu otkrio kako ne želi da ide na muzičke turneje kada ostari

29-godišnji pevač je izjavio kako su turneje veoma iscrpljujuće i da nema nameru slediti stope legendarnih Rolling Stonesa.
- Svoje dvadesete sam proveo na putu i stalno sam u pokretu, što ima svoje posledice. Želim da postanem potpuno druga osoba, a ne da se istim poslom bavim u 40-tim i 50-tim i kasnije, poput Rolling Stonesa, objasnio je Levine.
Levine nije propustio da izrazi svoje zadovoljstvo trenutnim obavezama njegovog benda. - Ne želim da odustanem, mislim da još uvek imamo ponešto reći, kazao je.
Adamov kolega iz benda James Valentine je ranije kazao kako misli da Maroon 5 neće trajati toliko dugo kao rock veterani.
- Mislim da naš bend neće zadržati interesovanje publike dovoljno dugo da bismo se uspeli održati na muzičkoj sceni, dodao je Valentine. - Mislim da su i Rolling Stonesi davno izjavili isto, ali ja sada jednostavno ne vidim da bi se to moglo desiti i nama.

Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me