ROCKanje

05 Avg, 2008

AC/DC na turneji nakon objavljivanja albuma

Vesti — Autor rockanje @ 17:11

2008-08-05
17:11:36

Osam godina nakon albuma "Stiff Upper Lip", australijski hard rock bend AC/DC objaviće krajem oktobra svoj 15. studijski naslov pod imenom "Black Ice"

   Informacije o njemu u javnost dolaze na kapaljku i za sada se zna da je album producirao Brendan O'Brien, koji je do sada radio s brojnim izvođačima, među kojima su Bruce Springsteen, Audioslave, Incubus, The Offspring, Pearl Jam, Rage Against the Machine, Stone Temple Pilots i Velvet Revolver.
   Takođe je poznato da će album biti najavljen singlom, čije pojavljivanje se očekuje krajem ovog meseca, ali grupa, navodno, još nije odlučila kako će se pesma konačno zvati - "Runaway Train" ili "Rock 'n' Roll Train".
   Odmah po izlasku albuma, AC/DC će krenuti na novu svetsku turneju. U prošloj "Stiff Upper Lip" najbliže nama bili su u gradskoj dvorani u Beču, 21/22. 11. 2000., a naredne su godine u junu počastili svojim spektaklom i Pražane na Strahov stadionu.
   AC/DC su jedna od retkih stadionskih atrakcija iz stare garde rokera i možemo se samo nadati da će na novoj turneji prvi put doći i u ove krajeve.


Komentari

  1. da barem dođu u hrvatsku

    Autor acdc fan — 13 Sep 2008, 17:44

  2. AAAAAAAAA!!!!
    i LIKE THIS! NADAJMO SE DA CE DOCI!
    Baaaaack, baaaaack!!!!!!!! Yes, I`m BACK IN BLACK!!!!:D:D:D::D:D

    Autor mawina — 06 Avg 2008, 01:01


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me