ROCKanje

20 Avg, 2008

Kad potomci Bitlsa sviraju rok

Tema — Autor rockanje @ 17:15

Džon Lenon
   Džon Lenon ima dva sina. Džulijan ima 40 godina i uspešan je muzičar i kompozitor. Imao je četiri singla koja su dospela na američku Top 10 listu, a radio je i na filmovima. Pozajmio je glas glavnom crtanom junaku u animiranom filmu „Dejvid Koperfild” iz 1993. Njegov polubrat Šon ima 35 godina, takođe je muzičar i producent. - Volim muziku jer je to jedina nevidljiva umetnost, rekao je u jednom intervjuu.

 

Džordž Harison
   Džordž Harison ima samo jednog sina Danija (30), koji je kompozitor i gitarista. Kada je Harison umro, Dani je završio njegov poslednji album i svirao je na memorijalnom koncertu koji je organizovao Erik Klepton. - Želim da pravim muziku bez cele fame "moj tata". To je nezgodno. Ne možete da pobegnete od toga da se bavite muzikom jer ste rasli okruženi muzikom, a kada postanete muzičar ne možete da izbegnete da vas porede s tatom, rekao je Dani.

Ringo Star
   Ringo Star ima troje dece. Zak Starki (43) je poznati bubnjar, svirao je u bendu The Who i Oasis. Džejson (41) je manje uspešan bubnjar i menadžer. Iako je tokom karijere pokušavao da se skloni medija, bio je hapšen nekoliko puta zbog posedovanja droge, a jednom i zbog krađe kola. Ringova ćerka Li Parkin Starki (38) je šminker, a boluje od raka mozga od kog se leči već nekoliko godina. Unuka Ringa Stara (Zakova ćerka) zove se Tatja (22) i karijeru je počela kao striptizeta, da bi nedavno prešla u muzičke vode. Svira bas gitaru u bendu Belakiss i nastupa po londonskim klubovima.
Umetničko ime joj je Veronika Amant.

Pol Makartni
   Pol Makartni ima troje dece sa prvom suprugom Lindom. Meri En je fotograf, Stela Makartni je priznati modni kreator. Džejms Luis ima 31 godinu, bavi se muzikom, ali je sve donedavno želeo da ostane anoniman muzičar. Svira bubnjeve i gitaru, a pisao je i nekoliko pesama za oca. Pol Makartni je takođe usvojio Lindinu ćerku Heter. U braku s drugom ženom Heder Mils dobio je ćerkicu Beatris koja ima pet godina.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me