ROCKanje

03 Avg, 2008

Amy Winehouse bila proglašena mrtvom

Tema — Autor rockanje @ 19:47
2008-08-03
19:53:23
Nakon što je početkom ove sedmice primljena na odeljenje hitne pomoći  londonske bolnice zbog, kako se verovalo, napada izazvanih koktelom lekova koji joj pomažu da se odvikne od droga, nakon čega se ispostavilo da se zapravo radi o kokainu kojeg je pevačica sama sebi prepisala kao lek i terapiju od heroina

     Amyn otac Mitch uveren je kako joj je neko u piće ubacio ecstasy pre nego što je u ponedeljak uveče kolabrirala i prebačena u bolnicu. Taksista Mitch, koji je napustio svoj posao kako bi bio uz problematičnu kćer, odlučan je u nameri da nađe krivca za ovaj incident.
- Mitch je besan, uveren je da je Amy neko u piće ubacio ecstasy i zakleo se da će osobu odgovornu za to naći po svaku cenu. Čekamo na nalaz toksikološke obrade koja će pokazati šta je izazvalo napade, a ako se njegove sumnje pokažu opravdanima, Mitch želi da se krivac kazni. Nimalo ga ne veseli ni to što je stan njegove kćerke postao stanica i glavno okupljalište za kojekakve sumnjive osobe, pa tome želi da stane na kraj - rekao je njegov neimenovani prijatelj.
Pevačica je iz bolnice otpuštena dan posle incidenta, nakon čega je stavljena pod 24-satni nadzor. A samo nekoliko minuta pre nego što je otpuštena iz bolnice, lekari su se borili za život mlade pevačice. Nekoliko puta su je i proglasili mrtvom, no lekari napominju kako je to drugi puta u samo nekoliko dana da su Amy i službeno proglasili mrtvom, nakon čega se ona "čudesno" oporavila.
- Kada je Amy primljena u bolnicu, njena je krv cela bila ispunjena kokainom, nije bilo ni belih ni crvenih krvnih zrnca, pa je logično da smo je proglasili mrtvom. Nakon toga se oporavila, ali pre nego što smo utvrdili razloge njenog naglog oporavka, kolabrirala je i opet smo je proglasili mrtvom. Otkrili smo da joj je probavni sistem takođe bio ispunjen samo kokainom i ne postoji nikakvo medicinsko objašnjenje koje bi utvrdilo zašto je ona opet i još uvek živa. Možemo samo nagađati da je njeno telo mutiralo na način da koristi čist kokain kako bi preneo kiseonik do krvi. Njoj je kokain postao sastavni deo probavnog sistema - rekao je lekar Alistair Murphy.

Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me