ROCKanje

18 Avg, 2008

Stiže novi Oasis!

Novi albumi — Autor rockanje @ 16:23
2008-08-18
16:24:08
Promocija novog albuma "Dig Out Your Soul" superbritpop grupe Oasis je zvanično startovala svirkom za 150 fanova, radio premijerom prvog singla "The Shock Of The Lightning" i gostovanjem Noela Galagera na jutarnjem šou BBC radija


Tom prilikom, Galager je razvezao svoj nadaleko čuveni jezik i bez pardona "opleo" po kolegama i rođacima, zapretivši u direktnom izazovu Ejmi Vajnhaus skine sa prvog mesta ličnosti o kojoj novine najviše pišu. Takođe je bio i žrtva izazova uživo.
Noel je objavio da Zigi Starki sin tate-kolege bubnjara Ringa Stara, neće svirati sa njima na predstojećoj turi. Umesto njega palice će držati bivši bubnjar Robija Vilijamsa Kris Šarok: - On je zapravo jedina osoba koju poznajem, a da izgleda mlađe od svog deteta, entuzijastičan je stariji brat Galager.
- U stvari, poznajem Krisa godinama, kada je Lajam izbacio Alana Vajta, pre nego se Zak pridružio, već sam ponudio Krisu tezgu... Znam ga godinama i sjajan je, uporan je Noel Galager.
Tokom intervjua, Noel je nastavio sa bubnjarskim vicevima, komentarišući činjenicu da je svirao sa Ringovim sinom: - Bilo je kao, 'možeš li da nam nabaviš Ringov autogram?', 'Da', 'Dobro, upadaš'!
Svetska turneja ogromnih razmera proteže se na 14 meseci i izbor budućeg saputnika u takvoj avanturi nije jednostavan: - Ne pravimo audiciju, jednostavno pitamo da li zna pesme, da li se oseća spremnim i da li može da trpi Lajamova sranja i po sedam sati bez prestanka!?
Oasis će se zagrevati u Americi, da bi se u oktobru vratili u Evropu, na britansku turu, tempiranu neposredno posle izlaska prvog singla na police muzičkih prodavnica.

Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me