ROCKanje

15 Avg, 2008

Katy Perry, nova zvezda na muzičkom nebu

Novi albumi — Autor rockanje @ 23:52
2008-08-16
00:04:05
Debi album nove EMI-eve zvezde, 23-godišnje Katy Perry, pretvorio se u najuspešniju priču nekog novog izvođača ove godine


Albuma "One Of The Boys" tek je objavljen u Americi, a mediji u svetu munjevitom brzinom upoznaju publiku s novom zvezdom, ponajviše zahvaljujući njenom zaraznom smash-hitu "I Kissed The Girl".
Kontroverzna pesma, u kojoj ova devojka iz Santa Barbare peva kako se poljubila sa drugom devojkom i kako joj se to jako svidelo, već sedam nedelja ne silazi sa vrha američke top liste singlova, a od ove sedmice je na broju jedan i u Velikoj Britaniji. Tako je Kate Perry  izjednačila dosadašnji rekord izvođača etikete "Capitol", koji su još od pre pet decenija postavili The Beatles sa "I Want To Hold our Hand".
Sve ovo dokaz je da EMI ima novu zvezdu, koja uspešno osvaja muzička tržišta celog sveta.
Nominacije za "Najbolji ženski video" i "Najboljeg novog izvođača" za MTV Video Music Awards 2008., samo potvrđuju njen streloviti uspon.
Katy Perry je sama napisala pesmu “I Kissed A Girl”, a na albumu "One Of The Boys" okupila je ekipu prestižnih saradnika, među kojima su Greg Wells (Mika, Natasha Bedingfield), Glen Ballard (No Doubt, Alanis Morrisette), Dave Stewart (Eurythmics), Max Martin (Leona Lewis, Robyn), Sam Hollander & Dave Katz (Gym Class Heroes, Boys Like Girls) i Butch Walker (Pink, The Donnas)
YouTube: Katy Perry - I Kissed a Girl

Komentari

  1. U zadnje dve godine je inace prava poplava fenomenalnih kantautorica...Adele, Duffy, Norah Jones... I sve su fascinantno jedinstvene. Ciao

    Autor rockanje — 16 Avg 2008, 00:31

  2. Devojka je sjajna, a po meni su najlepshe pesme I kissed the girl i Im still breathing...pozzzz

    Autor principessa — 16 Avg 2008, 00:23


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me