ROCKanje

Za skidanje: Dva Kila Basa (1998) ep

Download — Autor rockanje @ 15:10

    Kratkotrajna muzicka avantura dela negdasnje grupe Slobodna Woznja uz danas popularnog basistu Baneta Radojkovica (Rare, Naked) iza sebe je ostavila, na zalost, jedino ovaj briljantni ep sa tri stvari. U jednoj gostuje i violinista Aleksandar Stukelja. Ako poslusate shvaticete kolika je steta sto nisu nastavili rad.

Link Recenzija: Lutke - Fontanela (Ammonite Records), 2007.

Novi albumi — Autor rockanje @ 14:25
    Tko su sad pa ovi, pitat će se prosječan groupie čitatelj. Onda će saznati da je u pitanju beogradski bend i vjerojatno će samo okrenuti očima i uzdahnuti: „Opet ova budala Hadžo hvali tamo neke Srbe, koga boli đon za njih!“. 
     Fair enough. Takvi su vjerojatno već odustali od daljnjeg čitanja ove recke, no vi koji niste opterećeni hrpom konjskih govana o tome tko je tko, odakle dolazi i koliko ima kojih krvnih zrnaca, otkrit ćete još jedan jako lijep bend iz susjedne nam države koji zaslužuje da se o njemu piše na ovim stranicama. (Dalje)

Velika thrash žurka: Slayer u Beogradu

Vesti — Autor rockanje @ 13:50

    Kao što kaže stara dobra pesma grupe Idoli - "glasine se brzo šire, a kad puknu tu je kraj" - priča da legendarna kalifornijska grupa Slayer, jedan od najvećih i najuticajnijih thrash metal bendova svih vremena, dolazi po drugi put u Beograd je 100% tačna. Bend je nastupio na festivalu Exit, na Main Stageu 2005. godine. Glavni "krivci" za prošlogodisnji dolazak Iron Maiden-a u Beogradu, Avalon Produkcija iz Skoplja i Talent Box iz Beograda  potvrdili su koncert benda Slayer za 24. juni u Beogradu(Dalje)

Kings Of Leon: Novi studijski album početkom oktobra

Vesti — Autor rockanje @ 13:40

    Krajem septembra ili na samom početku oktobra ove godine grupa Kings Of Leon objaviće svoj novi, za sada još neimenovani album! Rad u studiju je pri samom kraju, sve se još samo "glanca", a Kings Of Leon će novi album predstaviti odabranim novinarima iz celog sveta u Parizu, 7. jula. Prema informacijama iz SonyBMG - ova ekipa je napravila album još bolji od prethodnog, a mi samo još možemo da dodamo - jedva čekamo njegov izlazak! Riječki Hartera4 festival: TurboNegro i ostali

Koncerti — Autor rockanje @ 13:28

    Hartera4 festival održat će se 13. i 14. juna u bivšoj Tvornici papira u Rijeci. Već tradicionalna manifestacija ove godine donosi najveća imena urbane klupske muzike iz regije i sveta. Četrdesetak izvođača nastupiće na dve Harterine pozornice.

Niz uglednih svetskih izvođača uključuje Roisin Murphy, TurboNegro, DJ James Zabiela, DJ Josh Wink, Peaches, DJ SebastiAn, Client i MR.C. (Dalje)

Otkazan koncert: Obojeni neinteresantni Zagrepčanima

Vesti — Autor rockanje @ 00:25

    Iz zagrebačke Tvornice kulture stiglo je obaveštenje da je koncert Obojenog programa i Neočekivane sile koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, a koji je trebao biti održan u subotu 17. maja, otkazan radi lošeg odziva publike. Tvornica kulture se izvinjava fanovima bend.

P.S. E, pa cvrc...