ROCKanje

17 Maj, 2008

Velika thrash žurka: Slayer u Beogradu

Vesti — Autor rockanje @ 13:50

    Kao što kaže stara dobra pesma grupe Idoli - "glasine se brzo šire, a kad puknu tu je kraj" - priča da legendarna kalifornijska grupa Slayer, jedan od najvećih i najuticajnijih thrash metal bendova svih vremena, dolazi po drugi put u Beograd je 100% tačna. Bend je nastupio na festivalu Exit, na Main Stageu 2005. godine. Glavni "krivci" za prošlogodisnji dolazak Iron Maiden-a u Beogradu, Avalon Produkcija iz Skoplja i Talent Box iz Beograda  potvrdili su koncert benda Slayer za 24. juni u Beogradu.

    Kao mesto svirke odabran je stadion Tašmajdan zbog provereno vruće atmosfere koja se uvek stvara na tom prostoru i zbog ekskluzivnosti jer će to biti najmanji stadion na kojem će Slayer moći da se vidi tokom ovog leta.

    Slayer će provesti juni i juli u Europi. Bend ima potvrđenih trinaest koncerata evropske turneje na kojoj će uglavnom svirati na festivalima. Beogradski koncert će biti celovečernji, a ne festivalski nastup i biće njihov jedini koncert na Balkanu ovog leta, kao i njihov jedini nefestivalski nastup ovog leta.

  Ulaznice za koncert puštene su u prodaju još u martu u mreži eventima, a od 15. maja mogu se kupiti i na svim prodajnim mestima Bilet Servisa, IPS-a i Mamut Mega Storeu po ceni od 2.500 dinara.

  Organizatori koncerta, Avalon Produkcija i Talent Box, potrudili su se da cena bude prihvatljiva jer je kapacitet Tašmajdana ograničen.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me