ROCKanje

24 Jun, 2008

Banjalučki Demofest: Osam neverovatnih dana

Vesti — Autor rockanje @ 16:49

           Nektar Demofest,  koji će se održati od 19. do 26.jula u Banja Luci u organizaciji agencije Aquarius Ogilvy, svojim posetiocima ovog leta ponudiće osam neverovatnih Demofest  dana – stoji u informaciji organizatora, prosleđenoj medijima.

U sklopu Nektar Demofesta koncerte na tvrđavi Kastel će održati: Dejan Cukić, Neno Belan, Marchello, Damir Urban, Darko Rundek & Cargo orkestar i Vlatko Stefanovski.

Karte za Nektar Demofest se neće prodavati. Ulaz na sve koncerte, radionice, filmove i zabave koje se organizuju u sklopu festivala biće besplatni.

Brankica Janković, generalni direktor agencije Aquarius Ogilvy i ujedino direktorica festivala, ističe da je osnovni razlog organizovanja Nektar Demofesta želja da se mladim, talentovanim sastavima pruži šansa da pokažu svoje kvalitete. „Naša primarna želja je da pokažemo kako kvalitetna muzika postoji u regionu, te da vratimo Banjaluku na muzičku scenu. Kvalitet prijavljenih sastava kao i interes koji je Nektar Demofest izazvao, jasno pokazuje da naše želje dele i mladi u celom regionu”.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me