ROCKanje

Još jedan manje: Odložen koncert Ijana Brauna

Koncerti — Autor rockanje @ 23:53

        Britanski roker Ijan Braun odložio je koncerte u Zagrebu i Beogradu, navodi se na njegovom zvaničnom sajtu.
        "Usled nepredviđenih okolnosti, ova dva nastupa su odložena. Ne kupujte karte, i ne putujte u te zemlje da biste videli Ijana Brauna. Izvinjavamo se svima koji su nameravali da dođu na te koncerte" navodi se na njegovom sajtu.
        Braun je trebalo da svira 6. juna u zagrebačkom klubu "Boogaloo", i 7. juna u Bašti SKC-a, na koncertu "Zagrevanje za Jelen Pivo Live festival".
        Na muzičarevom sajtu ne navode se eventualni datumi kada bi koncerti mogli da budu održani.
        Braunu, bivšem frontmenu benda Stone Roses, ovo bi bio treći nastup u Srbiji, pošto smo ga gledali na festivalu EXIT 05, i prošlog leta na Jelen Pivo Live festivalu.
        Fanovi Brauna, koji su već kupili karte, mogu ih vratiti na prodajnim mestima na kojima su uzete, i dobiti nazad svoj novac.

(MONDO)


Madona: Ni BG, Zg, ipak Budva?!

Koncerti — Autor rockanje @ 23:34

         Kako MONDO nezvanično saznaje, koncert Madone koji je najavljivan za 25. septembar u Beogradu ipak neće biti održan, ali će kontroverzna pevačica ipak nastupiti u Budvi. Osim koncerta u Beogradu, Madona je otkazala i nastup u Zagrebu, a u kalendar je uvršten Beč. Početkom juna procurila je informacija da će Madona održati koncert u Beogradu, na Ušću, u organizaciji "State of Exit".

Madona je u Beogradu trebalo da nastupi u okviru svetske turneje "Sticky & Sweet", na kojoj promoviše novi album "Hard Candy". Turneja počinje 23. avgusta koncertom u Kardifu.

(MONDO)