ROCKanje

30 Maj, 2008

Večeras u Palanci: Legendarni uživo

Vesti — Autor rockanje @ 14:10

Pulska pank-rock grupa KUD IDIJOTI će 30.05. održati koncert u Smederevskoj Palanci. Koncert će se održati u klubu "MASH" sa početkom u 23h. Ulaznice po ceni od 500 dinara moći će da se kupe na ulazu u klub. Pošto je izuzetno kratko vreme za najavu ovog koncerta, molimo Vas da u svojim medijima prenesete ovu informaciju i pomognete u uspešnosti ovog nastupa.

Ovaj koncert je "upao" na listu nastupa pošto su organizatori niškog Adriarock festivala neprimereno kasno otkazali davno ugovoren nastup.  Posebno se, u saopštenju menadžmenta grupe, mole medije iz Niša i okoline da prenesu ovu informaciju - jer smo zatrpani porukama fanova iz ovog regiona koji su razočarani otkazivanjem festivala.

- U Nišu nismo mogli zakazati solistički koncert za taj datum pošto će Niš u to vreme pohoditi PRO-PAIN i drugi bendovi iz još veće udaljenosti koji su takođe "izvisili" zbog neprofesionalnosti organizatora Adriarock festivala – zaključuje ovu neprijatnu priču Zlatko Bardun u ime legendarnog pulskog sastava.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me