ROCKanje

24 Maj, 2008

Motovun film festival: Na Vip INmusicu

Vesti — Autor rockanje @ 11:36

    Na projekcijskim platnima ovogodišnjeg Vip INmusic festivala posetioci će moći da pogledaju projekcije ekipe jednog od najpopularnijih hrvatskih filmskih festivala - Motovun Film Festivala.  MFF ove godine obeležava jubilarno izdanje – svoju desetu godišnjicu postojanja.

    Od 28.7. do 1.8. MFF predstavlja vrhunski filmski program i brojna popratna događanja - oko stotinu filmova koji će se prikazati na poznatom istarskom brežuljku. U glavnom programu naći će se najzanimljiviji naslovi svetske recentne produkcije, s posebnim naglaskom na filmove koji se ne mogu pogledati u redovnoj bioskopskoj distribuciji. Motovunskoj publici se i ove godine omogućava susret s najuspelijim filmovima iz manje poznatih kinematografija i nezavisnih, ne-hollywoodskih produkcija.                               

    Vip INmusic festival, po formatu i opsegu najveći i najkvalitetniji muzički festival u Hrvatskoj, održaće se 3. i 4. juna na Otoku hrvatske mladeži zagrebačkog jezera Jarun. Svoj nastup potvrdile su mnoge istaknute zvezde iz sveta muzike, a nastupiće ukupno trideset stranih i hrvatskih izvođača. U prethodne dve godine održavanja festivala nastupile su, između ostalih, grupe Franz Ferdinand, Morrisey, Iggy & The Stooges, Sonic Youth, Happy Mondays, New York Dolls i mnogi drugi. I ove godine program će se održavati na četiri live pozornice – Vip Stageu, Nokia Stageu, Tuborg Green Stageu i Radio 101 Stageu – a festivalski program će trajati do ranih jutarnjih sati...


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me