ROCKanje

23 Okt, 2008

Guns N' Roses objavili singl i popis pesama s albuma

Vesti — Autor rockanje @ 20:45
Američke radio stanice po prvi put su, uz dopuštenje pustili novi singl Guns N' Roses "Chinese Democracy", njihovu prvu novu pesmu u skoro deset godina

Istoimeni album dobio je i datum objavljivanja u Britaniji, 24. novembra, što će verovatno onda biti i dan kad će izaći i u ostatku Evrope (pesme su "Chinese Democracy", "Scraped", "Shackler's Revenge", "Street Of Dreams", "If The World", "Better", "This I Love", "There Was A Time", "Riad N' The Bedovins", "Sorry", "I.R.S.", "Catcher", "Madagascar" i "Prostitute"). Navodna cena albuma varira od 13 do 30 miliona dolara, a "kuvao se" u poslednjih 14 godina.

Toliko je naime već vremena prošlo od kada se raspala originalna, famozna grupa zajednički predvođena Slashom i Axl Roseom. Od tada ovaj drugi pokušava da stvori svoje novo remek delo, pod starom robnom markom, koje će ga nanovo vinuti u same vrhove popularnosti.
Nažalost, album je na internetu procureo pre dobrih osam meseci i od tada se multiplikovao po raznim blogovima i forumima te je neka gruba procena da je on već stigao do svih mnogobrojnih Guns fanova sa početka '90-tih, te da im ove nove pesme i nisu neka nepoznanica. Euforične reakcije su izostale. Bar do sada.

Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me