ROCKanje

31 Jul, 2008

Nakon pet godina: Novi singl Whitney Houston

Vesti — Autor rockanje @ 17:08
2008-07-31
17:10:08
Whitney Houston, slavna pevačica koja je obeležila devedesete godine svojim božanskim glasom, objavila je novu pesmu pod nazivom "Like I Never Left" koja se može poslušati na njenoj MySpace stranici

    Američka pop i R&B diva bi trebala krajem 2008. godine izdati novi materijal koji će označiti njen povratak na muzičku scenu.
"Like I Never Left" je prvi singl objavljen u poslednjih pet godina. Nova pesma je zapravo duet sa američko-senegalskim hip-hop pevačem Akonom. Ovu muzičku numeru, laganog tempa, napisao je i producirao upravo Akon.
    Clive Davis, muzički producent zadužen za povratak Whitney na scenu najavio je da se novi album neće moći svrstati u hip-hop muziku.
    - Nećemo kompromitovati ono što Whitney Houston zaista jeste da bismo je prilagodili današnjem hip-hop muzičkom radio tržištu, objasnio je Davis, a prenosi Digital Spy. - Publika želi novi Whitneyin materijal.
    Već je pripremljeno pet singlova i na novom albumu bi se, osim Akona, trebali pojaviti i pevači will.i.am, Ne-Yo, R. Kelly i John Legend.
    Whitney Houston je zadnji album objavila 2003. godine.
    Očekuje se da će njen povratak biti dovoljno uspešan da zadrži rekord najviše nagrađivane pevačice svih vremena.

Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me