ROCKanje

Stills pronašao album koji je snimio s Hendrixom

Vesti — Autor rockanje @ 12:40
   Pronađen je izgubljeni album koji je Jimi Hendrix snimio sa Stephenom Stillsom iz benda Crosby, Stills and Nash, objavio je Las Vegas Sun.
Album, na koji je Stills zaboravio vrlo brzo nakon što ga je snimio pre 30 godina, sad za konačni izlazak priprema njegov prijatelj Graham Nash.
Govoreći o Stillsovoj muzičkoj produktivnosti, Nash je rekao: 'On ima golemu istoriju muzičkih izdanja. Sedamdesetih je snimao kao blesav. Tek je sad pronašao glupi album koji je snimio s Jimijem Hendrixom!'

'Ah, da, zaboravio sam na to. Moramo to da preslušamo', prokomentarisao je Stills. Nash je nadodao da želi da čuje apsolutno sve njegove snimke u slučaju da je možda snimio nešto s Alom Jolsonom (američki pevačem, komičarom i glumcem iz prve polovine 20. veka).


Dandy Warhols slušajte slobodno online

Novi albumi — Autor rockanje @ 12:35
                                                   Šesti studijski album britanskih rokera Dandy Warholsa "Earth To The Dandy Warhols" biće objavljen i pušten u prodaju 18. avgusta, dok ga fanovi mogu pretpremijerno preslušavati već sada posete li njihove službene web stranice Dandywarhols.com. Vlasnici velikog hita "Bohemian Like You" novi album realizuju za novu etiketu Beat The World Records. Na albumu im gostuju Mark Knopfler i Mike Campbell (gitarista The Heartbreakers) u pesmi "Love Song".