ROCKanje

Pogledajte Rizingerium.blogspot.com

Generalna — Autor rockanje @ 13:53

Nista spektakularno ali na ovom blogu mozete svakodnevno pronaci sve aktuelne textove i informacije sa domace zabavnomuzicke scene... Danasnji meni je vrlo zanimljiv:

Đorđe Balašević snima film „Kao rani mraz“

Dinosaur Jr. na Jelen Live Festu


Marley dobija spomenik u Banatskom Sokolcu
 
     Posetite ga, glasajte za najbolji domaci festival, pogledajte koji spotic i javite kako vam se svidja ideja o postojanju i jednog ovako jednostavno koncipiranog bloga...
Jos jednom:
http://rizingerium.blogspot.com/


Otkrijte Happy Hill

Vesti — Autor rockanje @ 12:00
                                              NVO Edukativni centar Kruševac i Opštinski učenički parlament Kruševac pozivaju omladinske nevladine organizacije iz Srbije i regiona da se predstave na NVO sajmu «HAPPY HILL!»

 Sajam nevladinh organizacija, je prilika da vaša organizacija predstavi svoj program i aktivnosti, ali i da se međusobno upoznate i ostvarite saradnju sa drugim organizacijama.

 NVO sajam «HAPPY HILL»  biće organizovan na planini Jastrebac (pored jezera), 20-tak kilometara udaljenoj od Kruševca 16.08. 2008 godine, u okviru muzičkog festivala HAPPY HILL. Sajam će početi u 12.00 časova i trajaće do 20 časova, a od 20.00 do 05.00 trajaće muzički deo festivala (DJ Marhall Jefferson (USA), DJ Mustafa (Brazil), EastBound (Ukraina/Serbia), DJ Dalton Rijeka (Hrvatska) i uz podrsku lokalnih DJ-eva: Matt (Serbia), Milos Blagojevic, Beegg Dee, VJ: Ramirezz (Serbia). Dnevni program pored sajma NVO -  grafiti, zabavne igre na jezeru, Srpski lonac (Srbija Šume), fireball, footbag, mountain walk (planinarsko društvo Kruševac) i ostalo čega se setimo na licu mesta.