ROCKanje

30 Jul, 2008

Alicia Keys i Jack White snimaju novu "Bond" pesmu

Vesti — Autor rockanje @ 18:21
2008-07-30
18:23:33
Prema pisanju američkog magazina Billboard Alicia Keys i lider sastava The White Stripes, Jack White, snimiće novu Bond pesmu koja će pratiti novi film o agentu 007 pod nazivom "Quantum of Solace". Magazin navodi da je pesmu pod nazivom "Another Way To Die" komponovao David Arnold što će ujedno biti prvi duet u istoriji popularne filmske franšize

Album sa muzikom iz filma u prodaji bi trebalo da se pojavi 28. oktobra dok se svetska premijera filma očekuje 31. oktobra. Naziv ''Quantum of Solace’’ preuzet je iz kolekcije kratkih priča koje je Ian Fleming objavio 1960. godine a naišao je na velike kritike u filmskim krugovima kao loš i nelogičan. 22. film o James Bond-u snima se u Pinewood studiju u Buckinghamshire u Engleskoj od novembra meseca prošle godine. Nova Bond devojka je glumica ukrajinskog porekla Olga Kirilenko. Džema Arterton igra ulogu agenta MI6 dok u filmu glume i Metju Amalrik, Džefri Rajt i Džudi Denč. Film režira Mark Foster. Novi film o agentu 007 u domaće bioskope stiže 6. novembra.
U međuvremenu su ovu vest potvrdili i producenti filma koji su izrazili zadovoljstvo što će Jack i Alicia snimiti pesmu koja će pratiti 22. film o tajnom agentu 007. Pesmu za film ‘Casino Royale’ iz 2006. godine snimio je Chris Cornell a među umetnicima koji su se spominali za novu pesmu bili su Amy Winehouse, Duffy i Leona Lewis.
Domaća publika će imati priliku da 11. oktobra u Beogradskoj Areni uživo vidi devetostruku dobitnicu nagrade Gremi, Ališu Keys.

Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me