ROCKanje

17 Okt, 2008

Britney sa novim singlom "Womanizer" osvaja top liste širom sveta

Tema — Autor rockanje @ 23:19
Britney Spears sa svojim je novim singlom "Womanizer" ispisala još jednu svetlu stranicu muzičke industrije. Naime, pomenuti singl uspeo je da ostvari do sada nezabeleženi skok na "Billboard Hot 100 Singles" - sa 96. na 1. mesto


Ovo je prvi put u istoriji da je bilo koja pesma uopšte doživela tako veliki pomak na listi. Takođe, "Womanizer" je trenutno na 1. mestu u Kanadi, Francuskoj, Španiji i Švedskoj, a u većini evropskih zemalja isti se singl nalazi u Top 20 na listi singlova.
Prilično provokativni video spot režirao je Jospeh Kahn, koji je bio reditelj i spota "Toxic", a prve reakcije su izvanredne.
Na novom albumu "Circus" Britney je okupila vrlo respektabilnu kompozitorsko-producentsku ekipu. Uz producentski tim pod nazivom The Outsyders, nastanku albuma svojim su kreacijma pomogli Dr. Luke, Danja, Max Martin (sarađivao s Avril Lavigne), Bloodshy & Avant te Guy Sigsworth (Madonna, Alanis Morissette, Bjork).
Britney Spears, koja se u velikom stilu vraća u vrhove svetskih muzičkih lista, uskoro će svetskoj javnosti predstaviti dokumentarni film koji govori o zadnje dve, tri godine njenog života pod naslovom "For The Record".
U filmu koji će trajati 90 minuta, Britney će otvoreno govoriti i objasniti sve ili gotovo sve što se događalo u njenoj privatnosti - velike krize i padove, ali takođe i odakle joj snaga za tako uverljiv povratak svetskih razmjera. Od psihijatrije do vrhova radijskih lista, od borbe za starateljstvo i ismejavanja mnogih novinara, 'skinhead frizure', do trijumfa na MTV nagradama.
- Sedim ovde i mislim kako sam uopšte dopustila sebi da se dovedem u tako lošu situaciju. Kako? I zašto?! - govori Britney u dokumentarcu čije je snimanje nedavno završilo, nakon tri meseca snimanja s rediteljem Phillom Griffinom.
'Cirkus u životu' Britney je više nego uspešno okrenula u potencijalno vrlo uspešan album "Circus" čiji se izlazak s nestrpljenjem očekuje 2. decembra ove godine, i to baš na njen 27. rođendan.

Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me