ROCKanje

22 Jul, 2008

Svi Madonini muškarci

Tema — Autor rockanje @ 13:22
Pre prvog susreta s Vorenom Bitijem ubrizgala je u usne kolagen da bi izgledala što senzualnije...

Knjiga Madoninog brata Kristofera Čikonea „Život s mojom sestrom Madonom”, koja je ujedno i njena biografija, pojavila se sredinom jula u svetskim knjižarama. Najveće interesovanje izazvale su burne veze kraljice popa čiji su direktni učesnici bili Šon Pen, Voren Biti, Denis Rodman, Karlos Leon.
    Još kada je počela da se zabavlja sa Šonom Penom, Madona se žalila bratu Kristoferu da je poznati glumac sputava i ograničava joj slobodu i da bi najradije s njom non-stop sedeo kod kuće. U njihovom zajedničkom domu redovno je boravio pisac Čarls Bukovski, veliki Šonov prijatelj, koji se neprestano opijao i povraćao unaokolo. U takvim prilikama Madona je bežala u svoju spavaću sobu i zaključavala se u njoj. I pored problema koje su imali tokom veze, Šon i Madona su se venčali 1985. Prvi šok poznata pevačica je doživela pošto je Šon na venčanju izvukao pištolj i poput scenarija s neke srpske svadbe, počeo da puca u vazduh. Do razdora je došlo ubrzo, a povod je bio Madonin pokušaj da glumi pored supruga u filmu „Shanghai Surprise”. U Hongkongu su počeli prvi fizički obračuni, a jedan od očevidaca neprospavanih i agresivnih noći bio je Kristofer Čikone. U najvećim trenucima krize, po njegovom svedočenju Madona pada u naručje glumice Sandre Bernard.
    Pre prvog susreta s Vorenom Bitijem ubrizgala je u usne kolagen da bi izgledala što senzualnije. Zapravo, Madona je tokom ljubavne veze s Bitijem bila svesna da se nikada neće zaljubiti u njega, već da je on dobar marketing za njenu karijeru i status u Holivudu. On joj je bio dosadan, nedostajalo je strasti, a taj odnos je više ličio na odnos brata i sestre nego na onaj seksualne prirode.
    Kontroverzna pevačica je 1993. odlučila da rodi dete, ali je za to morala da nađe odgovarajućeg kandidata, oca detetu. Njeni prvi kandidati su bili glumac Džon Inos (glumio u „Melrouz Plejsu”) i košarkaš Denis Rodman. Izblajhani crnac na Madoninu veliku žalost nikada nije bio dostupan tokom njenih ovulacija. On je bio jedini muškarac koga je jurila. Utehu je potražila u ličnom treneru Karlosu Leonu s kojim je i dobila ćerku Lurd, ali ga je ubrzo posle toga ostavila.
    Kristofer Čikone tvrdi da se njegova sestra udala za režisera Gaja Ričija iz ljubavi, ali da joj je više stalo do sopstvene karijere nego do njega.
Na koncert na Jazu u Budvi 25. septembra Madona će po svemu sudeći doći bez supruga, a i dalje je neizvesno da li će sa sobom povesti decu Lurd, Roka i Davida Bandu.

Šon Pen, glumac (48)
Bili su u braku četiri godine od 1986. do 1989.

Voren Biti, glumac (71)
Bili su u vezi godinu dana 1989. samo zbog publiciteta.

Denis Rodman, košarkaš (47)
Bili su u strasnoj kratkotrajnoj vezi 1999. godine.

Karlos Leon, trener (42)
Bili su zajedno dve godine (od 1994. do 1996.) i imaju ćerku Lurd.

Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me