ROCKanje

22 Jul, 2008

Rotten: Ljubomorne budale lažu radi publiciteta

Tema — Autor rockanje @ 16:01
2008-07-22
16:04:41
Reagujući na optužbe da je u subotu, na španskom festivalu Summercase, Kele Okereke, lider grupe Bloc Party, dobio batine i rasne uvrede od njegove pratnje, lider Sex Pistolsa John Lydon, aka Johnny Rotten, pripisao je incident ljubomori

    "Veoma mi je žao čoveka koji oseća potrebu da laže o nečemu što je bilo savršeno veče", kaže Lydon u saopštenju, prenosi NME.
    U saopštenju se navodi kako su Rotten i njegov menadžment nakon nastupa Pistolsa ostali u bekstejdžu i satima se družili sa španskim bendovima.
    "Izgleda da je ovo kod nekih bendova izazvalo ljubomoru. Problemi su došli do nas, što je rezultiralo fizičkim udaljavanjem izazivača problema od strane festivalskog obezbeđenja."
    Podsetimo, u incidentu su učestvovali i članovi bendova The Foals i Keiser Chiefs.
    U saopštenju se naglašava kako se publika Pistolsa sastoji od ljudi različitih godišta, rasa, uverenja i boja, među kojima postoji "istinsko jedinstvo".
    "Kad si na festivalu sa bendovima koji su ljubomorne budale, obično uslede laži i konfuzija. Ako im je očajnički potreban publicitet, evo u kakav svet lažnih optužbi uranjanju."
    Lydon je poručio Okerekeu da odraste i nauči da bude pravi čovek.
    "Kad postigneš onoliko koliko sam ja postigao, javi se i razgovaraj sa mnom", dodaje lider Pistolsa i dugogodišnji predvodnik grupe Public Image Ltd.
    "Tužno je kako se divni svet medija zasipa ovakvim budalaštinama."

Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me