ROCKanje

14 Jul, 2008

O RONNIEJU WOODU: Nije pobegao s mlađom, nego je pijanica

Tema — Autor rockanje @ 17:35
 
Čini se da još neko vreme neće prestati medijska pažnja usmerena na člana Rolling Stonesa Ronnieja Wooda. Naime, njegova žena Jo nema pojma da je pobegao sa 18-godišnjom konobaricom, ali tvrdi da je opet počeo previše da pije. Jo Wood je izašla u javnost sa svojim strahovima vezanim uz alkoholisanje supruga Ronnieja. Rekla je da će poznati član Rolling Stonesa drugi put ovog meseca morati na odvikavanje.
      Ronnie je poslednjih dana bio glavna tema razgovora nakon što je objavljeno da je napustio ženu i pobegao sa 18-godišnjom ruskom konobaricom. Međutim, Jo je porekla sve glasine da njen muž ima ljubavnicu i priznala da opet nekontrolisano pije, te da je zabrinuta za zdravlje 61-godišnjeg rokera.

      Jo se takođe drži priče da su Ronnie i Ekaterina Ivanova otišli na 'umetnički put' u Irsku, premda se devojka na svom profilu na Facebooku pohvalila da su njih dvoje par.
      Prema novim informacijama, bez obzira na to je li njegova veza s Ekaterinom samo prijateljska ili se radi o ljubavi, Ronnie namerava da se vrati kući i prijavi na lečenje od alkoholizma.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me