ROCKanje

14 Jul, 2008

Još jedan povratak - Faces ?

Tema — Autor rockanje @ 17:05
 
Grupa Faces, poznata po hitovima "Stay With Me" i "Cindy Indidentally", razmišlja o ponovnom okupljanju, izjavio je klavijaturista Ijan Maklagan.
O tome razmišljaju i ostali članovi benda, kao Rod Stjuart i Roni Vud.
     "Nadamo se da ćemo se okupiti kasnije ove godine na zajedničkim nastupima i tada ćemo možda imati nekih vesti, a ja to žarko želim", rekao je Logan a prenosi "BBC News", na svom sajtu.
     Maklagan je naveo da je Stjuart jedini koji još okleva: "Rod to dugo nije želeo. Nije video svrhe, ali sad mi se čini da zaista želi".
 
Grupu Faces, osnovali su 1969. članovi benda Small Faces, kad je ih je frontmen Stiv Mariot napustio da bi osnovao bend Humble Pie.
     Preostaloj trojici muzičara, Roniju Lejnu, Maklaganu i Keniju Džounsu pridružili su se Vud i Stjuart. Vud ili kako ga članovi grupe zovu "Vudi", je kao kasnije postao svetski poznat kad se pridružio legendama Rolling Stones, a Sjuart je kasnije napravio uspešnu solo karijeru.

     Maklagan je dodao da treba svi da se slože oko ponovnog okupljanja i da će nastojati da nađu vreme koje svima odgovara.
     Dodao je i da on radi na novom materijalu, da bi nastupe mogli da počnu u Londonu i možda kasnije odu i u SAD.
     "Bilo bi sjajno snimiti nove stvari. Imam nekoliko pesama koje bi Rodu mogle da se dopadnu. Moramo da vidimo - mislim da bi bilo dobro da odemo još dalje, ne samo na turneju. Bilo bi sjajno da snimimo album", zaključio je Maklagan.
      Kakav su rok svirali faces, pogledajte u izvođenju pesme "Maybe I'm Amazed", 1972. godine, uživo na televiziji BBC.
(Beta/MONDO)


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me