ROCKanje

26 Jul, 2008

Backstreet Boysa spremaju novo delo

Novi albumi — Autor rockanje @ 13:57
2008-07-26
14:00:59
Članovi grupe Backstreet Boys, Howie Dorough (34), A. J. McLean (30), Brian Littrell (33) i Nick Carter (28) počinju da rade na šestom studijskom albumu već krajem ove godine


    Pop bend Backstreet Boys u toku svog nastanka bio je inspirisan uspehom New Kids On The Block koji su u toku osamdesetih i početkom devedesetih zabeležili ogroman uspeh i bili idoli tadašnje omladine.
    Svoj najveći uspeh Backstreet Boys postigli su krajem devedesetih godina prošlog veka, prodavši preko 100 miliona primeraka.Novi album bi trebao da bude nastavak oredprošlogodišnjeg albuma "Unbreakable".
    Prema pisanjima američkih medija, jedan od pevača benda, Howie Dorough je izjavio da on sada radi na svom solo albumu i da zapravo čekaju na njega da bi krenuli sa snimanjem novog albuma grupe.
    - Meni će "Backstreet Boys"uvek biti na prvom mestu, rekao je Dorough. - Samo je pitanje da se uskladi vreme izlaženja naših solo albuma i albuma grupe, pa da možemo da se vratimo u studio.
    Za spomenuti zajednički album već su snimili neke materijale dok su bili na turneji po Evropi. Album bi trebao da producira Max Martin, a u prodaji bi se trebao naći početkom 2009. godine.

Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me