ROCKanje

15 Sep, 2008

Lenon bio u ljubavnoj vezi s Makartnijem

Tema — Autor rockanje @ 16:35

U knjizi „Džon Lenon: Život” koju piše Filip Norman pojavljuju se skandalozni detalji, a jedan od njih jeste i Lenonova ispovest o seksualnim pretenzijama prema majci...

Džon Lenon je maštao o seksu sa svojom majkom, sudeći po snimku njegovog audio-dnevnika koji je ovih dana procureo u javnost. Lenon je šokantno priznanje snimio samo godinu dana pre svoje smrti, a ova vest uzdrmala je njegovu udovicu Joko Ono i još jednog „bitlsa” Pola Makartnija s kojim je navodno imao ljubavnu aferu.
U knjizi „Džon Lenon: Život” koju piše Filip Norman pojavljuju se skandalozni detalji, a jedan od njih jeste i Lenonova ispovest o seksualnim pretenzijama prema njegovoj majci Džuliji. Knjiga je razbesnela Joko Ono i Makartnija.
- Stalno sam razmišljao o vremenu kada sam držao svoju ruku na njenoj s..i. Imao sam oko 14 godina. Tog dana nisam otišao u školu. Ležali smo u krevetu i razmišljao sam da li treba da uradim još nešto - čuje se na Lenonovom audio-snimku koji je snimljen u septembru 1979. godine.
On priča i o tome da je pretpostavljao da bi mu majka dozvolila da s njom vodi ljubav, i priznaje da žali što to nije uradio.
Traku je tabloidu „San” predao prijatelj pisca spomenute knjige. Ova biografija će sigurno izazvati veliki gnev obožavalaca Džona Lenona, jer autor tvrdi i da je čuveni Bitls imao homoseksualni odnos s Polom Makartnijem. Makartni je šokiran ovim navodima, jer je i sam asistirao Normanu u pisanju pojedinih poglavlja. Takođe, Norman je intervjuisao i Joko Ono. On je svestan da to nije ono što ljudi žele da čuju, ali tvrdi da je to jedina istina.
- Džon je bio kompleksna ličnost, čak i dok je bio dete. Ovaj audio-snimak je 100 odsto autentičan - rekao je jedan od prijatelja.
Norman na knjizi radi već tri godine i rešen je da ljudima prestavi pravu sliku njihovog idola, čak i ako oni ne žele da je saznaju.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me