ROCKanje

19 Nov, 2008

Coldplay prestaju sa radom sledeće godine?

Vesti — Autor rockanje @ 18:08

Lider sastava Coldplay, Chris Martin, izjavio je kako planira da raspusti bend sledeće godine. On je u izjavi za Daily Express rekao da je ova odluka zasnovana na njegovom viđenju da bend treba da prestane sa radom pre nego što ostare, navodeći da će bend raditi do kraja 2009. godine

- Sada imam 31 godinu i ne mislim da bendovi treba da pređu 33. godinu. Pokušaćemo da uradimo što je više moguće. Do kraja sledeće godine, radićemo na tome u svakom smislu. Ne verujem u pauze. Još uvek imamo kosu, još uvek možemo da stanemo u svoje muzičke pantalone i moramo da to maksimalno iskoristimo.  
On je naveo i da je ovo najuspešnija godina benda u karijeri jer njihovi rivali nisu trenutno aktivni: - Razlog zbog koga smo trenutno najveći bend na svetu je taj što su ostali na odmoru. Tako se probijate. Tako dobijate svoju šansu. Dok su U2 i Green Day odsutni moramo maksimalno da iskoristimo trenutak.
Bend je trenutno na turneji na kojoj promoviše album "Viva La Vida or Death and All His Friends" koji je ove godine dospeo na prva mesta top lista čak 36 zemalja.


Komentari

  1. Steta...

    Autor tijanas — 19 Nov 2008, 23:20


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me