ROCKanje

Michael Jackson umire?

Vesti — Autor rockanje @ 22:51

Nekadašnji kralj popa Michael Jackson iz dana u dan sve je lošijeg zdravstvenog stanja, a uskoro će, kako tvrdi autor njegove biografije Ian Halperin, trebati transplantaciju plućnog krila

Jackson, koji je nedavno u javnosti viđen u invalidskim kolicima, kaže Halperin, boluje od nekoliko bolesti.
- Potrebna mu je transplantacija plućnog krila, ali je možda preslab da je izdrži - naveo je Halperin i tvrdi da pevaču preti i slepoća.


Debakl novog Madoninog singla

Vesti — Autor rockanje @ 22:29

Madonin novi singl je po prvi put u njenoj dvadesetogodišnjoj karijeri debitovao van 20 najprodavanijih singlova zvanične britanske liste (Video)

Pesma 'Miles Away', sa albuma 'Hard Candy', jedva je uspela da se plasira i među 40 najprodavanijih budući da je debitovala na 39. mestu. Ovo je njen najgore prodavani singl u Britaniji u njenoj dvadesetčetvorogodišnjoj karijeri.

 (Dalje)

Oscar: Bruce Springsteen, Beyonce i Jack White

Vesti — Autor rockanje @ 22:25

Pesme koje izvode Bruce Springsteen, Beyonce Knowles, Jack White i Alicia Keys se nalaze na listi 49 pesama od kojih će biti sačinjen konačni spisak za nagradu Oscar

Tako svoju šansu da osvoje Oscara za najbolju pesmu imaju i Peter Gabriel, Jenny Lewis, M.I.A., Norah Jones i Jamie Cullum.
 (Dalje)

Lily Allen u nevolji zbog obrade Britney Spears

Vesti — Autor rockanje @ 22:15

Lily Allen je otkrila da ju je producent Mark Ronson uvalio u nemilost izdavačke kuće, pošto je u svojoj radio emisiji emitovao obradu pesme "Womanizer", koju izvodi Britney Spears (Video)

Odmah po emitovanju emisjie, pesma se našla na Internetu, a izdavačka kuća EMI nije na ovaj potez reagovala sa oduševljenjem.
 (Dalje)

Morrissey: Na "Izgubljenom autoputu"

Vesti — Autor rockanje @ 16:02

 Morrissey je potpisao ugovor o distribuciji budućeg albuma "Years of Refusal" na američkom tržištu sa nešvilskom etiketom "Lost Highway"
 (Dalje)

Chris Martin: Pokrao sam Jeffa Buckleyja

Vesti — Autor rockanje @ 14:42

Frontmen Coldplaya je priznao da je njihov singl iz 2000. "Shiver" zapravo plagijat Jeffa Buckleyja
 (Dalje)

U2: Novi album u martu

Vesti — Autor rockanje @ 14:32

Irska rok grupa U2 objaviće novi album "No Line On The Horizon" početkom marta, saopštila je njihova diskografska kuća
 (Dalje)

Sex Pistols: Novi album možda 2009.

Vesti — Autor rockanje @ 14:29

Basista britanske pank grupe Sex Pistols Glen Metlok (Matlock) izjavio je da bi njegov bend mogao da snimi novi album iduće godine, objavio je magazin Nju mjuzikal ekspres (New Musical Express - NME) na svom sajtu
 (Dalje)

RHCP: Anthony Kiedis oporavlja se u bolnici

Vesti — Autor rockanje @ 14:19
Nakon što je ovog leta hospitalizovan zbog otkazivanja rada bubrega, frontmen RHCP još uvek se oporavlja od vrlo teške bolesti

Vest o njegovoj hospitalizaciji zbog otkazivanja rada bubrega procurela je tek nedavno, a potvrdili su je i njegovi bliski prijatelji. Čak se spominjala i transplantacija bubrega, no o tome se razmišljalo samo u slučaju krajnje nužde, ukoliko lečenje bubrega ne bi pomoglo. Lečenje je, međutim, išlo prema planu, pa je i Kiedisu sada već puno bolje. Nažalost, njegov nekadašnji život zavisnika ostavio je trajne posledice na njegovo zdravlje.

Live zarade 2008.

Vesti — Autor rockanje @ 22:41

 

U 2008, najunosniju turneju imala je - grupa Bon Jovi. Na drugom mestu su Bruce Springsteen & E Street Band...
 (Dalje)

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 41 42 43  Sledeći»