ROCKanje

16 Mar, 2009

Kid Rock: Ponovo u studiju

Vesti — Autor rockanje @ 21:45

 

Popularni Kid Rock je ponovo u studiju i snima nove pesme koje će uslediti nakon poslednjeg albuma "Rock N Roll Jessus" 2007.godine, koji je dosegao dvostruki platinasti statusNa proleće će verovatno američki reper krenuti i na turneju, piše Reuters.
Reper i tekstopisac Kid Rock je ponovo u studiju i kako kaže albumom na kojem trenutno radi želi postići barem približan rezultat platinastog "Rock N Roll Jesus", ako ne i bolji.

- Mislim da će moj novi album postići jednak uspeh kao i prethodni, ako ne čak i bolji. Inače, kada neko postigne tako dobar rezultat, javnost od njega očekuje da tim tempom i nastavi, pa ću se potruditi, mada ne osećam taj pritisak, kazao je Kid Rock.
Reper album snima u svom studiju u Detroitu u saradnji sa popularnim gitaristom Marlonom Youngom. Rock se nada da će ovaj album biti jako brzo završen.

- Protekla godina je bila sjajna za mene, možda čak i jedna od najboljih. No, ako neko vreme ne radite ništa ljudi vas zaborave, zbog toga ih moramo podsetiti. Skromnost ponekad nije vrlina, zato kažem da ću ovaj put postići čak i bolji rezultat, kazao je kontroverzni pevač.


Komentari

  1. brilliant paintings right here,your internet site is pretty astonishing and i sit up for reading your new blog postings. i respect your attempt which you applied on this weblog. thank you a lot for sharing this and keep it up,thank you for this post
    SEO Training Lahore

    Autor missy — 23 Jul 2020, 19:58


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me