ROCKanje

03 Feb, 2009

Robbie Williams: Uskoro u studiju!

Vesti — Autor rockanje @ 16:26

Pevačka zvezda se očito umorila od lova na vanzemaljce, pa je odlučila da se vrati muzici. Njegovi menadžeri tvrde da aktivno radi na novom materijalu i skuplja oko sebe dobru ekipu

Robbie Williams se izgleda latio posla – aktivno je počeo s pripremama za ulazak u studio i snima poslednji album za izdavačku kuću koju, kako se čini, baš i ne voli.
Pevač koji još od prošle godine piše pesme planira što pre da zaključi svoj 80 miliona funti vredan ugovor s EMI-jem, otkrio je njegov menadžer David Enthoven u jednom intervjuu.
Osim što radi na novom samostalnom albumu, Williams nastavlja da širi nagađanja da bi se mogao priključiti momcima iz Take Thata. Poslednje glasine govore da planira s njima da nastupi u julu na njihovom koncertu na Wembleyju.
Na novom materijalu radi s manje poznatim facama iz muzičke industrije, kao što su tekstopisac i kompozitor Guy Chambers (koji je sarađivao na pesmama "Angels" i "Let Me Entertain You") te dance-producent Soul Mekanik koji je remiksovao album "Rudebox".
A Robbie je dobio i jednu zanimljivu pesmu od Marka Ronsona, otkriva saradnik njegovog menadžera Tim Clark.
Još nije poznato ko će producirati album, ali kako tvrde njegovi menadžeri, "Robbie priča s mnogo zanimljivih ljudi".

Williams sa snimanjem albuma počinje u martu ili aprilu, a njegovi menadžeri su diskretno najavili da ne razmišlja o produženju ugovara s EMI-jem.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me