ROCKanje

31 Jan, 2009

Zajednički koncert sastava The Killers i Coldplay

Koncerti — Autor rockanje @ 14:05
 

 The Killers i Coldplay će održati zajednički koncert u londonskm klubu O2 Shepherds Bush Empire a koncert će imati humanitarni karakter i sav prihod je namenjen organizaciji War Child

Koncert će se održati 18. februara, odmah posle dodele Brit nagrada, kada će oba benda održati koncerte od po 45 minuta. Karte mogu da se nabave preko sajta Warchildheroes.com a dobitnici će biti izvučeni preko lutrije.
Ovim koncertom War Child proslavlja 15 godina od osnivanja i objavljivanje novog albuma 'Heroes' koji će se u prodaji pojaviti 16. februara. Cena karte iznosi 50 funti. Za album "Heroes" su najveća svetska muzička imena izabrala po jednu pesmu iz svog opusa i odabrala izvođača koji je obradio. Album je podrška stvarnim herojima, deci koja žive u brutalnom ratnom okruženju. Stevie Wonder se odlučio za svoj hit 'Superstition' i poželeo da ga otpeva Estelle, a Blondie su hit 'Call Me' prepustili sastavu Franz Ferdinand. Neki su na album uvrstili lične favorite, pesme koje možda nisu bile hitovi, ali zaslužuju da budu ponovo otkrivene u novim verzijama, kao nadahnuti cover 'Do The Strand' grupe Roxy Music u izvođenju Scissor Sisters. Lily Allen je efektno obradila jednu od najboljih pesama grupe The Clash 'Straight To Hell'.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me