ROCKanje

22 Maj, 2008

Egzit: Super svima za 25. maj

Koncerti — Autor rockanje @ 13:15

    Organizatori "Egzit" festivala najavili su da se njihova motivaciona kampanja pod nazivom „Super svima“, pred drugi krug pokrajinskih izbora za Skupštinu Vojvodine, nastavlja 25. maja serijom koncerata i žurki u Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Subotici i Somboru.

    U nedelju, 25. maja, na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, publika će moći da se zabavi na prostoru glavne bine "Egzit" festivala.
    Londonske zvezde dram end bejs zvuka Ed Raš i em si Rajm Tajm, te brejkbit velikani "Freestylers" u di džej izdanju, nastupiće iste večeri kada i popularni bendovi "Disciplin A Kitschme", "Let 3" i "Zbogom Brus Li".
    Takođe 25. maja u Zrenjaninu u klubu „Zeleno zvono“, nastupiće zvezde domaće scene, grupa "Obojeni program", te zrenjaninski bendovi "Impurita" i "Memlah". Nakon njih publiku će zabaviti Alter di džejs.
    U Subotici na otvorenom prostoru „As&Trade centra“, nastupiće škotski di džej Fank D Vojd, kao i domaće di džej zvezde Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, i sve popularniji subotički disk džokeji Neca i Nikola Majdanović.
    U Pančevu, na terenu KK „Tamiš“, nastupiće pank-rokeri "Atheist Rap", a pored njih, koncertnu listu sačinjavaju bendovi "Super s karamelom", "Iskaz i svedoci", "Right way" i "Vibrator u rikverc".
    Bendovi "Lira Vega" i "Popečitelji" koji predstavljaju svoj novi album, nastupiće u somborskom klubu „Kabare“, gde će uz njih nastupiti i somborske grupe "Line out", "Fade" i "Pop-Ups".
    Ulaz za sva navedena dešavanja je besplatan, a ulaznica će biti „svetleći prst“ stečen na biračkom mestu. Ulaz je slobodan i za sve koji ne učestvuju u drugom krugu pokrajinskih izbora, što će moći na ulazu da potvrde jedino ličnim dokumentom u kojem kao mesto prebivališta nije navedena nijedna opština u Vojvodini.
    „Super svima“ je kampanja kojom EXIT želi da promoviše solidarnost i aktivizam, koja treba da podseti ljude, pre svega mlade, da je neophodno uložiti zajednički napor da bude super svima. Da izađe i glasa je svakako najmanje što bilo ko može da uradi da bi jednom svima bilo super.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me